Invitation: Fyraftensmøde om mulighederne for et langt praksisliv

Kom og hør om de muligheder og tilbud, der kan gøre det muligt for dig at forlænge din tid i almen praksis. Sæt kryds ved den 28. november kl. 16.30.

Kender du til overenskomstens muligheder for etablering af det såkaldte generationsskifte? Og ved du, hvor du kan få praktisk hjælp til bl.a. it, praksisoverdragelse og matchmaking med yngre læger?

Københavns Kommune inviterer som noget nyt til fyraftensmøde for seniorlæger, som ønsker at høre mere om, hvilke tilbud og muligheder der findes for at forlænge tiden som alment praktiserende læge.

Oplæg ved både PLO og Region H

Planlægningen af fyraftensmødet er i fuld gang, og vi arbejder på et program, der både har oplæg, mulighed for dialog og tid til netværk. Ved fyraftensmødet vil PLO bl.a. fortælle om overenskomstens muligheder og særlige vilkår for seniorlæger, mens Region Hovedstaden vil fortælle om deres tilbud om individuel sparring og praktisk hjælp.

Fortæl os om dine ønsker og forslag

Ved fyraftensmødet ønsker Københavns Kommune og Region Hovedstaden at høre mere om, hvilke udfordringer der forhindrer dig som læge i at forlænge tiden i almen praksis. Fyraftensmødet er derfor også en mulighed for at komme med konkrete inputs, ytre udfordringer, ønsker eller forslag til initiativer, der kan være med til at gøre det attraktivt at forlænge tiden som alment praktiserende læger i Københavns Kommune.

Tilmeld dig
Arrangementet er gratis og finder sted på Københavns Rådhus mandag d. 28. november 16.30-18.30.

Program, tilmeldingslink og yderligere information finder du her: https://sundhedstilbud.kk.dk/moeder/fyraftensmoeder/

Vi glæder os til at se dig!